Blog

Maske Çeşitleri ve Maskeye Baskı Nasıl Yapılır?

Maske Çeşitleri ve Maskeye Baskı Nasıl Yapılır?

Maske, geçmişte tıbbi amaçlarla kullanılan seçenekler olarak kabul edilmektedir. Bu yönüyle sağlık çalışanları için özel bir seçenek olan maskelerin son dönemde pandemi nedeniyle de sık sık kullanıldığı bilinmektedir. Dışarıdan gelecek tehlikelere karşı oldukça değerli bir koruyucu olan maskelerin birbirinden özel çeşitleri vardır!

Maske Çeşitleri ve Maskeye Baskı Nasıl Yapılır?

Maske çeşitleri her biri farklı bir amaca hizmet etmek adına kullanılmaktadır. Bu nedenle de bir maske siparişi vermeden önce hangi maske türleri arasında seçim yapılabileceğini dikkate almak gerekir. Aşağıdaki maske seçeneklerini değerlendirerek kalite odaklı bir seçim yapabilirsiniz.

Yıkanabilir Bez Maskeler

COVID-19 pandemi sürecinde kullanılmaya başlayan yıkanabilir bez maske işlevsel olmasıyla dikkat çeker. Özellikle de ihtiyaçlara cevap vermesi ve düşük maliyetli olması sayesinde idealdir. Standart tıbbi maskelerden farklı olarak çok kullanımlık bir üründür. Kullanım sonrasında kıyafetler gibi yıkanarak temiz bir şekilde tekrar takılabilmektedir.

Yıkanabilir bez maskeyi diğer maskelerden ayıran farklı kumaşlardan üretilebiliyor olmasıdır. Bu nedenle de bez maske tercihinde bulunmak oldukça ilgi çekici bir alternatiftir. Üretim sonrasında kumaşa yapılan baskı sayesinde de farklılaşan bu ürünlerin çok kaliteli çözümler sağladığından söz edilebilmektedir. Kullanışlılığıyla tüketiciler için çok tercih edilenler arasında yer alan yıkanabilir maskeyi siz de kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tek Kullanımlık Maskeler

Geçmişte yemekhane, hastane ve diğer bazı hijyenik ortamlarda karşı karşıya kalınan tek kullanımlık maskeler artık hayatın ayrılmaz bir parçası haline geldi! 3 katlı yapısı ve kullanım sonrasında çöpe atılmasıyla farklı özellikte olan bu maske çeşitleri pandemi döneminde adeta bir kurtarıcıya dönüşmüştür. Siyah, sarı, beyaz, yeşil ve daha pek çok rengiyle dikkatleri çeken bu maskeleri siz de güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Koruma oranı oldukça yüksek olan tek kullanımlık maskelerin en özel yanlarından bir tanesi de baskıya uygun olmalarıdır. Üzerine farklı desenlerin işlenebiliyor olması sayesinde bu ürünler görsel anlamda kaliteyi getirir. Tüketici ihtiyaçlarına cevap veren bir seçenek olarak tek kullanımlık maskeler sayesinde işlevsel açıdan da kusursuzluğu yakalamak mümkün!

Maske Baskısı Nedir?

Maske çeşitleri insan yaşamında çok özel alternatifler olurken baskı konusunda titiz bir sürece imza atmak oldukça önemlidir. Çünkü maskelerin baskısı yapılırken hijyen koşullarının göz ardı edilmemesi gerekir. Baskı yapılırken maskenin iç yüzeyinde herhangi bir uygulama yapılmaz. Tam aksine dış kısımda yapılan baskı çalışması sayesinde görsel anlamda kaliteyi yakalamak mümkün olur.

Tek kullanımlık maskelerde baskının çevresel faktörlerden etkilenmesi söz konusu değildir. Bu nedenle de kullanım süresi boyunca baskı kaliteli bir şekilde özelliklerini muhafaza eder. Yıkanabilir maske çeşitleri içinse baskının yıkamayla özelliğini kaybetmesi söz konusu olmaz. Bu nedenle de maske baskısı yapılırken titiz bir şekilde çözüm üretilmektedir.

Maske Baskısı Koruyuculuğu Etkiler mi?

Maske baskısının koruyuculuğa zarar verecek bir özelliği yoktur. Tam aksine baskının kullanılması sayesinde hem koruyucu hem de kullanışlı bir maske elde edilmektedir. Üretim aşamasında titizlikle dikkat edilen bu hususu bilerek alışveriş yapmalısınız. Maskenizin baskısı esnasında gösterilen hassasiyet sağlığınızı korumak için! Siz de hemen maske çeşitleri arasında seçiminizi yapın ve kaliteyi yakalamaya başlayın!